Wereldwijde Zoom meetings

Frequentie: Maandelijks elke 4e dinsdag om 11:00 pacific tijd

Ga naar https://timeanddate.com als je niet zeker weet hoe laat deze bijeenkomst in jouw deel van de wereld wordt gehouden.

Beschrijving: In april 2023 hebben de Grootmoeders ons gevraagd om wereldwijd samen te komen op Zoom.

De energetische veranderingen op Aarde blijven zich uitbreiden. Ze vermenigvuldigen zich zelfs. En op dit moment voelen velen van ons een opwelling van verlangen, een verlangen naar ‘meer’. We verlangen naar meer samenzijn, meer diepgang in meditatie met de Grootmoeders en meer samenkomen in onze internationale Net van Licht-familie. We willen Moeder Aarde en elkaar helpen. Toen ik de Grootmoeders om raad vroeg over dit alles, zeiden ze:

Veranker het Net van Licht diep waar je bent, en versterk het Weefsel van Bestaan van het Universum dat zich tussen jullie uitstrekt. Jullie kunnen dit doen,” zeiden ze. “Jullie zijn JUIST degenen om dit te doen! Jullie, als groep, kunnen op dit moment meer doen om te helpen, en ‘meer’ is nu nodig .

“We vragen jullie om samen te komen op Zoom om te vragen: ‘Wie wil zich aanmelden voor dit project? Heb je de interesse? De tijd? De bereidheid om als groep verder te gaan met dit doel?'” Hoofdschuddend zeiden de Grootmoeders: “Meld je alleen aan voor dit project als je er tijd en aandacht aan wilt besteden. Jullie zullen een groep leiders creëren met dit doel. ” voegden ze eraan toe,

“Nu is het tijd om voor het Al te werken en er voor elkaar te zijn. Dit zal ieder helpen om standvastig te blijven in de tijden die komen gaan.Om te werken met de mensen die op deze plekken op aarde wonen.Om te werken met elkaars plekken op aarde-de wateren, het land, de lucht en de energie daar.

Om te werken met de problemen van deze plaatsen – honger, droogte, strijd, egoïsme, enz.

“We vragen jullie om als groep minstens één keer per maand samen te komen op Zoom. En vanuit deze groep kunnen jullie ook kleinere groepen vormen, kleinere groepen die met specifieke gebieden of kwesties aan de slag gaan. Wat jullie samen doen zal het werk van het verankeren en versterken van het Net van Licht nog verder brengen.

“Begin hiermee en wij zullen je begeleiden.”

Alle bijeenkomsten van deze “Global Net of Light Zoom” staan open voor iedereen die de roep voelt om “meer te zijn”. Het wordt aanbevolen om een van de boeken gelezen te hebben.

Hoe meedoen?

Om uitnodigingen te ontvangen voor deze Globale zoom-bijeenkomsten kun je contact opnemen met een Baken-gastvrouw bij jou in de buurt, dan kan ze jou toevoegen aan haar mailinglijst voor deze maandelijkse zooms.

Deze bijeenkomst zal in het Engels zijn, maar we zullen in kleinere groepen uiteenvallen om te delen, wat je in je moedertaal kunt doen als je dat liever doet. Voor deelnemers die willen deelnemen aan een andere taalgroep dan Engels, voeg een taalcode toe aan je naam (bijv. FR-Françine, DE-Nicole, NL-Anna ).